Paraqit te dhenat e permbledhura te titullit

dc.date.accessioned2015-02-18T12:52:54Z
dc.date.available2015-02-18T12:52:54Z
dc.date.issued1999-12
dc.identifier.urihttp://arkiv.uart.edu.al/handle/123456789/3055
dc.descriptionEnkela Paskali; Saimir Braho; Alert Celoaliaj; Sonila Ulqinaku; Gerti Bejko; Elton Papuciu; Mikel Kalemi; Regjia Milto Kutali; Alert Celoaliaj; Skenografia Klajd Ymeri; Koreografia Ilirjan Sylkja Stafi Teknik: Ing.Gezim Sula; Bahri Tafaj; Muhin Beshaj; Ylli Balla; Julian Llukani; Artur Selmani; Ali Krutani; Merita Koka; Edlira Vehbiu; Bujar Gjashta; Merita Bega; Zhaneta Papamihali;en_US
dc.description.abstractFati tragjik i njeriut bashkekohor reflekton perpelitjen shpirterore te komunitetit te artisteve te rinj per te realizuar perputhjen ne realitetin artistiken_US
dc.description.sponsorshipMinistria e Arsimit dhe e Shkences; Akademia e Arteveen_US
dc.publisherAkademia e Arteve - F.A.Skeniken_US
dc.subjectFakulteti i Artit Skenik - Ftesa - ArteNativa Festivali Studentor 99 - Kesulkuqjaen_US
dc.titleKesulkuqja: perralle realeen_US
dc.typeOtheren_US


Materialet perberese te titullit

Icon
Icon

Ky titull gjendet ne koleksion(et) e meposhtme

Paraqit te dhenat e permbledhura te titullit