Arkiva e materialeve te shkruara dhe audio-vizive per procese akademike te Universitetit te Arteve

Nen-komunitetet brenda ketij komuniteti

Arkivimet e fundit

 • Poemi simfonik " Don Juan " 

  Strauss, Richard (1889-11-11)
  (Audio) Poemi simfonik Don Zhuan ( Don Juan ) eshte kompozuar nga Richard Strauss dhe eshte ekzekutuar per here te pare me 11 nentor 1889 ne Waimar . Richard Shtrauss .
 • Tri skica simfonike - Deti ( La mer ) per orkester simfonike 

  Debussy, Claude (1915)
  (Audio) Tri skicat simfonike per orkester " Deti" ( La mer ) jane kompozuar midis viteve 1903 -1905. Pjeset perberese te skices jane 1- De l,aube a midi sur la mer 2 - Jeux de vague 3 - Dialogue du vent et de la ...
 • Sonate per violine e piano - tri kohe 

  Debussy, Claude (1917-05-05)
  (Audio) Sonata per violine e piano ne sol minor eshte kompozuar me 1917 . Ajo ka ne perberjen e vet tri kohe 1 - Allegro vivo 2 - Intermède: Fantasque et léger 3 - Finale: Très animé Claude Debussy.
 • Sonate per flaut violine e harpe - tri kohe 

  Debussy, Claude (1915)
  (Audio) Sonata per flaut ,viole e harpe eshte kompozuar me 1915 . Sonata ka tri kohe 1 - Pastorale, Lento, dolce rubato 2 - Interlude, Tempo di minuetto (Fa minore) 3 - Finale, Allegro moderato ma risoluto Claude Debussy.
 • Poeme - elegji ne tri cikle per dy flaute, dy harpa, celeste dhe recitim - Kenget e Bilitisit ( Les chansons de Bilitis ) 

  Debussy, Claude (1894)
  (Audio) Poema " Kenget e Bilitis " (Songs of Bilitis) eshte e ndare ne tre cikle . Secila nga ato tregon per jeten e Bilitisit.Pjeset perberese te poemes jane 1 - Chant pastoral 2 - Les comparaison 3 - Les contes 4 - ...