Koleksionet ne kete komunitet

  • Prezantime dhe Evente

    Prezantime dhe Evente ne UART
  • Studime - UART

    Studime te kryera me ne fokus zhvillimin e Bibliotekes Shkencore te UART nepermjet shfrytezimit te teknologjise se TI
  • Ura me Tri Harqe

    Ky është një ndër aktivitet më të rëndësishme kulturore-artistike ku tre institucione të hapësirës mbarë shqiptare, Universiteti i Arteve në Tiranë, Fakulteti i Arteve të Universitetit të Prishtinës dhe Fakulteti i Arteve ...