Koleksionet ne kete komunitet

Arkivimet e fundit

 • Betejat Skenike 

  Hatibi, Belul (Instituti i Larte i Arteve, 1981)
  Teksti eshte i ilustruar me skica
 • Teknika e te Folurit Skenik 

  Pajo, Mezini; Zheji, Vera; Zhusti, Viktor (Instituti i Larte i Arteve, 1975)
  Teknika e te Folurit Skenik
 • Fjala Artistike 

  Zhusi, Viktor; Zheji, Vera; Pajo, M (Instituti i Larte i Arteve, 1983)
 • Opera per Tre Grosh 

  Breht, Bertold; Brecht, Bertolt (1928)
  Drame qe eshte luajtur me muzike. Muzikell Gjerman
 • Historia e Shqiperise 

  Frasheri, Naim; Fraserit, Naim Be (Korce, 1912)
  Shqiperi dhe shqiptaret.Ndarja e shqiperise ne tri pjese: 1).Ipiroja-Toskerija. 2)Maqedonija.3) Ilirija Gegerija.