Arkivimet e fundit

 • Dibranja e Mjerueme 

  Stermilli, Haki (Shtypur ne shtypshkronjen" Mbrothesia" Kristo Luarasi, 1923)
  Drame Historike ne kater pamje mbështetet në ngjarje historike të Dibrës e të viseve pranë saj, krahinave të Manastirit e të Matit gjatë Luftërave Ballkanike më 1912 e 1913
 • Nderi 

  Duçi, Milo (Dodona - Konstance - Rumani, 1921)
  Nderi - Drame me 3 pamje
 • Akili 

  Haxhiademi, Etehem (Kristo P.Luarasi -Tirane, 1931)
  Akili - Tragedi me pese akte, Vjene 1926
 • Llazua dhe Llazovica : komedi në dy akte 

  Gorguzi, O.V. (Libraria A.Vangjeli, 1928)
  Botim i dyte
 • Vilhem Telli 

  Lamartin; Shqiperoi prej Lumo Skendo (Shtypshkronja Mbrothesia, 1898)
  Shqiperoi prej Lumo Skendo