Duke shfaqur titujt 1-20 nga 26

 • "....Ars Longa" 

  Unknown author (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1999-12)
  "...Ars Longa". Kjo pjese teatrale eshte nje refleksion i shkurter mbi historine e Shqiperise ne fund te ketij shekulli..e gjithe kjo ndodh ne mendjen e nje shkrimtari ne krize krijimtarie.
 • Burgu 

  Papuciu, Elton; Bejko, Genti (1999-12)
  Etyd ! Te jesh a te mos jesh regjisor kjo eshte ceshtja!. Te jesh duhet te perzgjidhesh, te gjesh... metaforen... ah me emrin e tmerrshem, por dhe te bukur
 • Dera e Florinjte 

  Mauro, Robert (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1999)
  Interpretojne: Ana - Olta Dako; Willson - Jonida Daci
 • Emigrantet 

  Mrozek, Slawomir (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1999-12)
  Emigrantet eshte nje nga veprat me te mira te Mrozhek-ut. nepermjet dialogut te dy emigranteve shpalosen elemente te natyres dhe te marrdhenieve njerzore: njeriu si rob i endrrave dhe qellimeve te tija ne jete, konflikti ...
 • Fotografija 

  Ulqinaku, Sonila; Dervishi, Driada (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1999-12)
  Te jesh a te mos jesh regjisor kjo eshte ceshtja!
 • Ftesa - Baleti Saloma 

  Unknown author (Akademia e Arteve - Fakulteti i Artit Skenik, 2003)
 • Ftese - Grate Gazmore te Uindsorit 

  Unknown author (Akademia e Arteve - Fakulteti i Artit Skenik - Kursi i trete regjisure, 2003-02-13)
  Grate gazmore te Uindsorit nga W. Shakespeare - Kursi i trete regjisure; pedagoge Drita Pelingu, Aneta Malaj ; plastika koreogrfike Istref Shaqiri. Shfaqet ne sallen Black Box, ora 18;00 date 13/02/2003
 • Ftese - Rinoceronti 

  Jonesko (Akademia e Arteve - Fakulteti i Artit Skenik, 1998-05)
 • Ftese - Rinoceronti 

  Jonesko (Akademia e Arteve - Fakulteti i Artit Skenik, 1998)
  Teatri i Akademise se Arteve shfaq Rinoceronti - Jonesko ; Regjisor Milto Kutali; Skenograf Agim Zajmi; Muzika Vaso Tole, Tirane ,Prill 1998 ore 19;00 Ne role: Alfred Trebicka; Niko Kanxheri; Enkela Paskali; Ermira Gjata; ...
 • Harromeni 

  Kumbaro, Arben (Instituti i Artit dhe i Dialogut Civil Shqiptar, 1994)
  Drama "Harromeni", premeiera e se ciles eshte dhene ne Boston dhe Atlanta, eshte drama e pare shqiptare e shfaqur ne skenat e teatrit profesionist Amerikan.Kjo eshte gjithashtu, drama e pare e regjisorit Arben Kumbaro.
 • Kalorsit 

  Aristofani (Shoqata Pegas dhe Teatri i Akademise, 1999)
  Interpretojne: Paflagoni Neritan Licaj; Kukurecaxhiu- Arben Derhemi; Populli - Ema Andrea; Sherbetori A - Artan Islami; Sherbetori B Korifeu - Romir Zalla; Memeci - Lulezim Zeqja; Hajduti Marin Orhanasi; Rrugaci ...
 • Keq e me keq 

  Beckett, Samuel (Kompania Teatrore " dhe OAZ"Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 2002)
  Regjisor Altin Basha; Aktore: Gazmend Gjoka; Ema Andrea; Elvis Pupa; Menaxher Rezart Ago; Kompozitor Endri Sina; Realizimi i dekorit Arjan Miho; Drejtor teknik Gezim Sula; Ndricues Artur selmani; Fonist Saimir Braho
 • Kesulkuqja: perralle reale 

  Unknown author (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1999-12)
  Fati tragjik i njeriut bashkekohor reflekton perpelitjen shpirterore te komunitetit te artisteve te rinj per te realizuar perputhjen ne realitetin artistik
 • Kontrata 

  Mrozek, Slawomir (1999-12)
  Pune diplome - Kontrata - Marrdheniet midis "botes lindore" dhe "botes perendimore", bashkejetesa dhe konflikti, e shkuara dhe e ardhmja e tyre eshte nje problem tjeter i shtruar per zgjidhje ne kete veper.
 • Leksioni 

  Ionesco, Eugène (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1999-12)
  Fjala nuk eshte thjesht nje mjet komunikimi por, edhe nej mjet dhume, mjet imponimi, qe perdoret si e tille jo vetem nga diktatoret e medhenj por, edhe ne raportet me te thjeshta nejrezore sic mund te nje ore mesimi.... ...
 • Mbreteresha e Frances 

  Wilder, Thorton (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1999-12)
  Historia e nje mashtrimi te madh mbi te cilin nje avokat pasuron vetveten duke shfrytezuar egon e njerezve per madheshti.
 • Me dyer te mbyllura 

  Sartre, Poul Zhan (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1999-12)
  Me dyer te mbyllura eshte nje nga dramat me tipike ne te cilen mbeshtetet filozofia ekzistencialiste e Zhan Poul Sartre. Vendosja e tre personazheve ne ferr eshte vetem nje simbolike per te treguar se ferri mbi toke jemi ...
 • Menaxheria e Qelqte 

  williams, Tennesse (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1989)
  Thomas Lanier " Tennessee Williams .krijimtaria e williamsit permbledh rreth 30 drama te plota, shume pjese te shkurtra, dy vellime me poezi dhe pese vellime me ese dhe tregime.
 • Menaxheria e Qelqte 

  Williams, Tennesse (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1990-12)
  Shume kritike e konsiderojne "Menaxherija e Qelqte" si dramen me te mire dhe me te forte autobiografike te Williams-it.
 • Mosmarreveshja 

  Kamy, Albert (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1999-12)
  Ne kete projekt te studentes regjizore Inis Gjoni trajtohet njeriu tragjik ne koherat moderne perballe botes absurde.Te tre personazhet ne pjese luftojne secili sipas menyres se vet per te fituar dicka me cdo lloj menyre ...