Duke shfaqur titujt 4028-4047 nga 5323

 • Rapsodi per orkester - Shqiperia ne feste 

  Gaqi, Thoma (1979)
  ( Audio) Thoma Gaqi - Shqiperia ne feste,Rapsodi per orkester - Orkestra e ILA,Dirigjent Mustafa Krantja
 • Rapsodi per orkester Nr.2 

  Ibrahimi, Feim (1989)
  ( Audio) Fehim Ibrahimi - Rapsodi per orkester Nr.2 - Orkestra e RTV. Dirigjent Eno Koco.1989
 • Rapsodi per piano dhe orkester 

  Deda, Ferdinand (1974)
  ( Audio ) Ferdinand Deda - Rapsodi per piano dhe orkester
 • Rapsodi per piano dhe orkester 

  Zoraqi, Nikolla (1969)
  ( Audio ) Nikolla Zoraqi Rapsodi per piano dhe orkester - Orkestra simfonike e Radiodifuzionit, Soliste Nikoleta Nako, Dirigjent Ferdinand Deda
 • Rapsodi per piano dhe orkester 

  Zoraqi, Nikolla (1980-05)
  ( Audio ) Nikolla Zoraqi Rapsodi per piano dhe orkester - Orkestra simfonike e Radiodifuzionit, Soliste Nikoleta Nako, Dirigjent Ferdinand Deda
 • Rapsodi per piano dhe orkester 

  Deda, Ferdinand (1978)
  ( Audio ) Ferdinand Deda -Rapsodi per piano dhe orkester
 • Rapsodi per piano e orkester 

  Lara, Kozma (1977)
  ( Audio ) Kozma Lara - Rapsodi per piano e orkester
 • Rapsodi per piano e orkester 

  Gaci, Pjeter (1971)
 • Rapsodi per violin e orkester 

  Peci, Aleksander (1985-06)
  ( Audio ) Aleksander Peci - Rapsodi per violin e orkester
 • Rapsodi per violine e orkester 

  Zadeja, Cesk (1985-05)
  ( Audio) Cesk Zadeja - Rapsodi per violine e orkester - Maj 1985
 • Rapsodi Shqiperi bace me lule 

  Kushta, Shpetim (1979)
  ( Audio) Rapsodi Shqiperi bace me lule - Orkestra e RTV,Dirigjent Ferdinand Deda 01
 • Rapsodi shqiptare 

  Noli, Fan. S (1989-09)
  ( Audio ) Fan S. Noli - Rapsodi shqiptare - Orkestra e RTV. Dirigjent Eno Koco ,V.1989
 • Rapsodi Shqiptare Nr.1 

  Ibrahimi, Feim (1973)
  ( Audio ) Feim Ibrahimi - Rapsodi Shqiptare Nr.1 - Orkestra e RTV, Dirigjent Ermir Krantja
 • Rapsodi Shqiptare Nr.2 

  Kono, Kristo (1958)
  ( Audio ) Kristo Kono - Rapsodi Shqiptare Nr.2
 • Rapsodia Nr 1 ( Rhapsody No1) 

  Ibrahimi, Feim (1972)
  ( Audio) Rapsodia Nr 1 eshte kompozuar nga Feim Ibrahimi ne vitin 1972 . Kjo rapsodi e para e kompozitorit ka intonacione kombetare e figuracione interesante qe e bejne kete rapsodi te kete emocione te fuqishme epiko - lirike.
 • Rapsodia Nr 2 ( Rhapsody No2) 

  Ibrahimi, Feim (1975)
  ( Audio) Rapsodia Nr 2 eshte kompozuar nga Feim Ibrahimi ne vitin 1975 . Kjo rapsodi e dyta e kompozitorit ka intonacione kombetare e figuracione interesante qe e bejne kete rapsodi te kete emocione te fuqishme epiko - ...
 • Rapsodia Nr.1 

  Ibrahimi, Feim (1989)
  ( Audio) Rapsodia Nr.1- Orkestra e RTV, Dirigjent Ferdinand Deda,Prill 1989
 • Rapsodia Nr.5 

  Kono, Kristo (1979)
  ( Audio) Kristo Kono - Rapsodia Nr.5 - Orkestra e RTV,Dirigjent Ferdinand Deda 05
 • Rapsodia për dy piano 

  Harapi, Tonin (2012-05-17)
  Partitura
 • Rapsodia shqiptare Nr 1 ( Albanian Rhapsody No1) 

  Antoni, Lorenc (1975)
  ( Audio ) Rapsodia No1 per orkester eshte kompozuar nga Lorenc Antoni dhe eshte publikuar ne vitin 1975 . Kjo eshte Rapsodia e pare e ketij kompozitori . Gjate gjithe vepres ndihet fuqishem fryma e aroma e muzikes popullore ...