Duke shfaqur titujt 261-280 nga 5176

 • Baballaret 

  Laro, Kujtim (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1975-02-16)
  Poeme simfonike e transkiptuar per dy pianoforte nga Ermir Krantja
 • Baballaret - Poeme simfonike 

  Laro, Kujtim (1974)
  ( Audio ) Kujtim Laro -Poeme simfonike - Baballaret - Orkestra simfonike e RTV, Dirigjent Ermir Krantja
 • Balalde per Trombe 

  Haxhija, Adrian (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1986)
 • Balalde per Trombe - Isak Shehu 

  Kulla, Muhamet (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1989)
 • Balet 

  Monteverdi, Claudio (1608-06-04)
  (Audio ) Baleti ( Zonja mosmirënjohëse) është një balet gjysmë-dramatik i kompozuar nga kompozitori italian Claudio Monteverdi i shkruar nga libretisti Ottavio Rinuccini. Ky balet eshte ekzekutuar për herë të parë në ...
 • Baleti - Halili dhe Hajria Balet ( Halili and Hajria ) 

  Daija, Tish (1963-01-13)
  ( Audio) Baleti Halili dhe Hajria eshte kompozuar nga Tish Daija dhe eshte vene ne skene per here te pare ne 13 jannar 1963. Baleti ka tre akte dhe shtate tablo .Libreti eshte marre nga drama e Kol Jakoves ndersa koreograf ...
 • Baleti - Liqeni i mjelmave - CD1 

  Cajkovski, Pjoter Ilic (1877-02-20)
  Audio
 • Baleti - Liqeni i mjelmave - CD2 

  Cajkovski, Pjoter Ilic (1877-02-20)
  Audio
 • Baleti - Para stuhise 

  Zadeja, Cesk (1989)
  ( Audio ) Cesk Zadeja - Baleti- Para Stuhise - Orkestra e TOB,Dirigjent Ermir Krantja,Viti 1989.
 • Baleti - Royal de Flore 

  Lully, Jean - Batist (1669)
  Audio
 • Baleti ( Zonja mosmirenjohese) 

  Monteverdi, Claudio (1608-06-04)
  Audio ) Baleti ( Zonja mosmirënjohëse) është një balet gjysmë-dramatik i kompozuar nga kompozitori italian Claudio Monteverdi i shkruar nga libretisti Ottavio Rinuccini. Ky balet eshte ekzekutuar për herë të parë në Mantova ...
 • Ballada Nr 4 per piano " Pastorale " 

  Lara, Kozma (2017)
  (Audio) Pjese per piano - " Ballada " (Pastorale) eshte kompozuar nga kompozitori Kozma Lara . Kjo ballade eshte ekzekutuar nga painistja Marsida Koni dhe eshte pjese e albumit pianistik "Albanian Piano Music" e realizuar ...
 • Ballade 

  Lara, Kozma (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1982)
 • Ballade 

  Lara, Kozma (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1983)
 • Ballade 

  Lara, Kozma (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1986)
 • Ballade - duke cfletuar historine 

  Kushta, Shpetim (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1973-05)
  Dekada e majit 1973
 • Ballade - Duke shfletuar historine 

  Kushta, Shpetim (1973)
  ( Audio ) Shpetim Kushta - Ballade-Duke shfletuar historine- Kendon Fitore Mamaqi dhe kori
 • Ballade Nr.4 - Kange popullore 

  Sokoli, Ramadan (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1955)