Duke shfaqur titujt 2217-2236 nga 5323

 • N'mes t'pazrit c'u ba nami 

  Harapi, Tonin (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1974)
  N'mes t'pazarit c'u ba nami - Kenge per Dasho Shkrelin e arrmonizuar dhe orkestruar - Partitura - Dekada 1974
 • Naive and sentimental music 

  Adams, John (1998)
  Audio
 • Naive and sentimental music 

  Adams, john (2002)
  Audio
 • Nat' e lumtur 

  Curri, Dhimiter (1983)
 • Nata e 12 te 

  Shakespeare, William (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1999-05-30)
  Nata e 12 te - W Sheakespeare Regjia Altin Basha; Gazmend Gjoka; Perpunoi muziken Endri Sina; Menaxher Rezart Ago; Piktor realizues Arjan Miho Ne roel: Elvis Pupa; Adriana Tolka; Flauranda Kureta; Nigda Dako; Aurela ...
 • Natura Morta 

  Gazmend, Leka; Isufi, Ardian (Galeria FAB - Universiteti i Arteve, 2016-11-17)
  "Natura Morta" eshte nje udhetim psikologjik qe senderohet ne gjuhe piktorike nepermjet objekteve te heshtura.
 • Ndër sytë e shoqeve - shkëndija 

  Harapi, Tonin (2012-05-16)
  Kanto e piano
 • Nderi 

  Duçi, Milo (Dodona - Konstance - Rumani, 1921)
  Nderi - Drame me 3 pamje
 • Ndjeshmeria Humane - Human Sensibility 

  Isufi, Ardian (Galeria Kombetare e Arteve, 2002-05-10)
 • Ne breg te detit 

  Heine, Henrich (1823)
  Perkthyer nga Robert Shvarc
 • Ne fshat 

  Musorgski, Modest (Instituti i Larte i Arteve, 1989)
  Ne fshat kompozuar nga Modest Musorgski , orkestruar per orkester harqesh
 • Në fushë të Uznovës 

  Harapi, Tonin (2012-05-16)
  Popullore beratase, kanto e piano
 • Ne gjurmet partizane 

  Zacharian, Haig (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1973)
  Orkestroi Thoma Gaqi
 • Ne gjurmet partizane 

  Zacharian, Haig (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1973)
  Teksti nga Fatmir Hysi
 • Ne jemi tre 

  Krajka, Agim (1965)
  ( Audio ) Agim Krajka - Kenge- Ne jemi tre- Kendon Qemal Kertusha dhe kompleksi vokal i vajzave, Festivali IV
 • Ne kujtim te nje heroi - Elegji per orkester 

  Gllazunov, Alexander (1885)
  PDF
 • Në një arë në një lëndinë 

  Harapi, Tonin (2012-05-16)
  Kanto e piano
 • Ne njeren dore kazmen, ne tjetren pushken 

  Jakova, Prenke (1978)
  ( Audio ) Prenk Jakova - Kenge - Ne njeren dore kazmen, ne tjetren pushken - Ansambli i Ushtrise, Dirigjent Gaqo Avrazi
 • Ne rrugen na e hapi partia 

  Uci , Koco (1950)
 • Ne rruget na hapi partia - Kantate 

  Uci, Koco (1960)
  ( Audio ) K.Uci - Kantate - Ne rruget na hapi partia - Ansambli Ushtrise, Solise Pandi Peleshi e Agim Tomorri