Duke shfaqur titujt 5100-5119 nga 5332

 • Valle 

  Lara, Kozma (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1988)
 • Valle - Allegro per piano ( Dance Allegro for piano) 

  Lara, Kozma (1975)
  (Audio) Pjesa per piano Valle Allegro eshte kompozuar nga Kozma Lara dhe eshte marre nga Albumi pianistik i vitit 1975 . Kozma Lara ka dhene nje kontribut shume te cmuar ne krijimtarine dhe pedagogjine e artit muzikor ...
 • Valle - simfonike per orkester ( Symphonic dance for orchestra) 

  Gaqi, Thoma (1981)
  ( Audio) " Vallja simfonike " eshte kompozuar nga Thoma Gaqi ne vitin 1981 . Kompozitori Thoma Gaqi ka dhene nje kontribut te ndjeshem ne artin profesionist muzikor shqiptar.Vecanerisht numri i konsiderueshem i veprave ...
 • - Valle " Xhiga" per harpsikorde - Gigue 

  Byrd, William (1598)
  (Audio) Vallja Xhiga per harpsikorde eshte kompozuar nga William Byrd ne vitin 1598 .
 • Valle dasme - Baleti Shote Galica 

  Zoraqi, Nikolla (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1978)
 • Valle simfonike " Malesorja" Symphonic dance 

  Antoni, Lorenc (1975)
  (Audio) Vallja simfonike Malesorja eshte publikuar ne vitin 1975. Ne kete pjese ndihet shume qarte aroma tipike e natyres se muzikes popullore shqiptare .
 • Valle dasme 

  Harapi, Tonin (2012-05-17)
  Piano
 • Valle e kenge dasme per solist - kor - orkester ( Wedding Dance and songs for solist choir and orchestra ) 

  Antoni, Lorenc (1975)
  (Audio) Pjesa " Valle e kenge dasme" per solist ,kor dhe orkester eshte kompozuar nga Lorenc Antoni dhe eshte publikuar ne vitin 1975 . Atmosfera tipike e kenges e valles shqiptare eshte shprehur shume qarte ne kete krijim .
 • Valle epike 

  Ibrahimi, Feim (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1970)
  Transkiptuar per 4 duar nga Bujar Llapi
 • Valle epike 

  Ibrahimi, Feim (1970)
  ( Audio) Valle epike
 • Valle festive 

  Deda, Ferdinand (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1982-03-30)
  U transkiptua per dy pianoforte nga Bujar Llapi
 • Valle festive 

  Zoraqi, Nikolla (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1983)
  Vallja e jetes sone - Klavir per 4 duar. Transkiptoi Bujar Llapi
 • Valle festive - Shqiperia ne feste 

  Deda, Ferdinand (1981)
  ( Audio ) Ferdinand Deda - Valle festive Shqiperia ne feste - Orkestra e RTV, Dirigjent Ferdinand Deda
 • Valle moderato per piano ( Dance moderato for piano) 

  Lara, Kozma (1975)
  (Audio) Pjesa per piano Valle eshte kompozuar nga Kozma Lara dhe eshte marre nga Albumi pianistik i vitit 1975 . Kozma Lara ka dhene nje kontribut shume te cmuar ne krijimtarine dhe pedagogjine e artit muzikor profesionist ...
 • Valle norvegjeze per piano 

  Grig, Eduart (1896)
  Audio
 • Valle Nr.2 

  Trako, Konstandin (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1967)
 • Valle Nr.4 

  Kono, Kristo (1968)
  (Audio ) Kristo Kono - Valle Nr.4
 • Valle per dy flauta dhe orkester simfonike 

  Deda, Ferdinand (1980-05)
  ( Audio ) Ferdinand Deda - Valle per dy flaute dhe orkester simfonike - luajne Gjovalin Shestani e Vladimir Deli; Orkestra e RTV, Dirigjent Ferdinand Deda
 • Valle per piano 

  Lara, Kozma (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1978)
 • Valle per piano ( Dance for piano) 

  Harapi, Tonin
  (Audio) Nje pjese te konsiderueshme te krijimtarise muzikore pianistike te kompozitorit Tonin Harapi e ze gjinia e valles . Ne keto krijime spikat fuqishem fryma kombetare e melodive e ritmeve karakteristike shqiptare . ...