Duke shfaqur titujt 4969-4988 nga 5006

 • Untitled 

  Mozart, Wolfgang Amadeus (1777)
  (Audio) Serenada popullore e Moxartit është me shume e njohur se sa një tendencë për të harruar gjenialitetin e tij tëjashtezakonshem Eleganca, kompozicionale dhe madhështia , përkthim i gabuar i titullit të saj në "Muzika ...
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Fryba, Hans (2013)
  ( Audio ) Pjeset per kontrabas ne stilin e Suites paraklasike jane kompozuar nga Hans Fryba dhe jane luajtur nga Gerd Reinke 2 - Suite im alten Stil für Kb Allemande
 • Untitled 

  Unknown author (1765)
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Simaku, Thoma
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Adams, John (1993)
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Cantate - for solist choir and orchestra 

  Bach, Johann Sebastian (1729)
  (Audio ) Kantata per soliste kor dhe orkester -Non sa che sia dolore - ( Ai nuk e di se çfarë është trishtimi ) , BWV 209 , është një kantatë laike e kompozuar nga Johann Sebastian Bach dhe u shfaq për herë të parë në ...
 • Untitled 

  Simaku, Thoma
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Leonin, Magister Leonin (1163)
 • Untitled 

  De la Tours, Geoffroy (1372)
 • Untitled 

  Unknown author