Duke shfaqur titujt 688-707 nga 5006

 • Hajde bashko te jetojme 

  Shehu, Flamur (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1982)
  Alqi Kareco - orkestroi
 • Hakun tend se lem pa marr 

  Zacharian, Haig (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1974)
  Orkestroi nga Thoma Gaqi
 • Halili dhe Hajrija 

  Daija, Tish (1988-10)
  ( Audio ) Tish Daija - Baleti Halili dhe Hajrija - Orkestra e TOB, Dirigjent F.Kraja, Tetor 1989
 • Hana 

  Paparisto, Albert (Instituti i Larte i Arteve, 1989-03-03)
  Hana - Muzika nga Albert Paparisto Orkestruar nga Gjon Simoni
 • Hana - romance per canto e piano 

  Paparsito, Albert (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1974)
 • Hana - Romance per kanto e piano 

  Paparisto, Albert (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1977)
  Fjalet nga Fadil Kraja
 • Harmonia - Pjesa II 

  Gaqi, Thoma (Shtepia Botuese e Librit Shkollor, 1987)
  Teksti "Harmonia" eshte hartuar mbi bazen e programit te lendes se harmonise qe zhvilloohet ne Institutin e Larte te Arteve per kompozitore dhe dirigjente.teksti ndahet ne 8 kapituj dhe ne 22 tema. ...
 • Harmonielehre 

  Adams, John (1985)
  Audio - Kjo veper titullohet Harmonielehre dhe ka gjashte pjese
 • Harmonielehre - Part I 

  Adams, John (1985)
  Audio
 • Hekurudha e pare 

  Trako, Konstandin (1960)
  ( Audio) Kostandin Trako - Hekurudha e pare - Kompleksi i Ushtrise, shoqeron Orkestra e RTV, Dirigjent Ferdinand Deda
 • Heroina - Opera - Akti I Skena e Teftes me Kuestorin 

  Nova, Vangjo (1967)
  ( Audio ) Vangjo Nova - Opera. Heroina. Akti I Skena e Teftes me Kuestorin - Solist Gjinovefa Heba e Gjon Athanas, Orkestra e TOB, Dirigjent Mustafa Krantja
 • Heroina - Akti I. Aria e Teftes 

  Nova, Vangjo (1967)
  ( Audio ) Vangjo Nova - Opera Heroina. Akti I. Aria e Teftes, Solist Gjinovefa Heba, Orkestra e TOB, Dirigjent Mustafa Krantja
 • Heroina - Opera 

  Nova, Vangjo (1970)
  ( Opera) Vangjo Nova - Opera - Heroina - Skena e Aria e Halimit me partizanet nga Akti II- Kendon Ramiz Kovaci, kori dhe Orkestra e Operes, Dirigjent Mustafa Krantja
 • Heroina, Aria e Agronit dhe dueti me Teften, Akti I 

  Nova, Vangjo (1967)
  ( Audio ) Vangjo Nova - Opera Heroina, Aria e Agronit dhe dueti me Teften, Akti I - Kendon Gaqo Cako dhe Gjenovefa Heba, Orkestra e TOB, Dirigjent Mustafa Krantja
 • Heroinave te Kurbinit 

  Krantja, Mustafa (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1980)
 • Heroines 

  Deda, Ferdinand (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1978)
  Transkiptuar per Shpetim Kushta
 • Heronjte e Vigut - Suite simfonike 

  Cangu, Vath (1970)
  ( Audio) Vath Cangu - Suite simfonike - Heronjte e Vigut, - Andante; 2 Alegro-rezistenca; 3 Andante cantabile - lamtumira; 4 Alegro maestoso-triumfi
 • Hollandezi fluturues - Uverture 

  Wagner, Richard (1843)
  Audio