Duke shfaqur titujt 4967-4986 nga 5014

 • Untitled 

  Albinoni, Tomaso (1735)
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Handel, George Frederic (1715-05-25)
  (Audio) Recitativi - " Numi che veggio " - eshte marre nga Opera " Amadigi Di Gaula " qe është një opera "magjike" në tre akte, me muzikë nga George Frederic Handel. Kjo ishte opera e pestë italiane që Handeli ka shkruar ...
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Nasi, Thoma (1930)
 • Untitled 

  Handel, George Friderich (1711-02-24)
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Fryba, Hans (2013)
  ( Audio ) Pjeset per kontrabas ne stilin e Suites paraklasike jane kompozuar nga Hans Fryba dhe jane luajtur nga Gerd Reinke 2 - Suite im alten Stil für Kb Allemande
 • Cantate - for solist choir and orchestra - Ich Lebe, mein Herze, zu deinem Ergötzen 

  Bach, Johann Sebastian (1729-04-19)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Ich Lebe, mein Herze, zu deinem Ergötzen - eshte kompozuar nga Johann Sebastian Bach ne vitin 1729 .Kantata ka nje partiture per solistevokal (soprano, tenor dhe bass), part ...
 • Untitled 

  Leonin, Magister Leonin (1163)
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  De la Tours, Geoffroy (1372)
 • Untitled 

  Simaku, Thoma
 • Untitled 

  Dhomi, Rauf (1971)
  (Audio) Pjesa per kitarre " Vals shqiptar" eshte kompozuar nga Rauf Dhomi ne vitin 1971.
 • Cantate - for solist choir and orchestra 

  Bach, Johann Sebastian (1708)
  (Audio) Kantata per soliste ,kor dhe orkester - Nach dir , Herr , verlanget mich ( Për Ty , o Zot , unë digjem ) , është një kantatë e hershme e kishës luterane nga Johann Sebastian Bach e kompozuar për një rast të panjohur ...
 • Untitled 

  Unknown author