Paraqit te dhenat e permbledhura te titullit

dc.contributor.authorBakiasi, Miranda
dc.date.accessioned2014-03-21T13:06:23Z
dc.date.available2014-03-21T13:06:23Z
dc.date.issued2013-04
dc.identifier.urihttp://arkiv.uart.edu.al/handle/123456789/2692
dc.description.abstractPrezantimi publik i sistemeve te automatizimit dhe digjitalizimit - Open Source ne Biblioteken Shkencore te Universiteit te Arteve, Prill 2013, Salla "Black Box".en_US
dc.subjectPrezantim - Katalogu on line ne Sistemin e Integruar " KOHA" - Arkiva Mesimore Digjitale ne Sitemin "DSPACE"en_US
dc.subjectbibliotekaen_US
dc.subjectdixhitalizimen_US
dc.subjectdixhitalen_US
dc.subjectautomatizimen_US
dc.subjectarteten_US
dc.subjectsistemeen_US
dc.subjectbshuaen_US
dc.subjectuniversiteti i arteveen_US
dc.subjectarten_US
dc.titlePrezantimi "Arkiva Digjitale & Katalogu Elektronik" ne Biblioteken Shkencore te Universitetit te Arteve.en_US
dc.typeArticleen_US


Materialet perberese te titullit

Icon

Ky titull gjendet ne koleksion(et) e meposhtme

Paraqit te dhenat e permbledhura te titullit