Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Harmonia - Pjesa II 

    Gaqi, Thoma (Shtepia Botuese e Librit Shkollor, 1987)
    Teksti "Harmonia" eshte hartuar mbi bazen e programit te lendes se harmonise qe zhvilloohet ne Institutin e Larte te Arteve per kompozitore dhe dirigjente.teksti ndahet ne 8 kapituj dhe ne 22 tema. ...