Duke shfaqur titujt 54-73 nga 3563

  Subjekti
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Estrada shqiptare - Artikulli -'' Nen udhen plot drite " - Artikujt- Zehrudin Dokle -
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Estrada shqiptare - Artikulli -'' Oshetima e kohes " - Artikujt- Luftar Veshi - Gazeta Drita
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Estrada shqiptare - Kinematografia - Artikulli mbi shfaqen '' Nje pyetje nga salla "- Skender Hasko
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Estrada shqiptare - Komedia - Artikulli -'' Nje ndodhi ne plazh " - Artikujt - Dritero Agolli -
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Folklori shqiptar - Artikulli -'' Folklori dramatik dhe teatri " - Artikujt- Gazeta Drita - Ramadan Sokoli
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Kinematografia-Artikulli '' Cuca e maleve " sukses i merituar i artit tone - Artikujt- Filmi - Gezim Kaceli - Gazeta Drita
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Kinematografia-Artikulli '' Ekranizimi dhe shtimi i prodhimit kinematografik " sukses i merituar i artit tone - Artikujt- Filmi - Mevlan Shanaj - Gazeta Drita
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Kinematografia-Artikulli -Spektatori ,teatri,autori , -Bisede ne redaksi - Redaktori -Redaksia
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Kinematografia-Artikulli mbi trajtimin e figures se komunistit ne veprat tona dramaturgjike-Mezin Pajo- Donika Feshti
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Kinematografia - Filmi shqiptar - Artikull - " Kur hiqen maskat " - Femi Oshafi
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Kinematografia shqiptare - Artikulli -'' Edhe me shume cilesi ne punen e teatrit te kukullave " - Artikujt- Jonuz Dini - Gazeta shqiptare -
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Teatri Andon Zako Cajupi -Artikulli mendimet e spektatoreve per komedine aktuale me vlera artistike "Zonja nga qyteti "-- Artikull me mendimet e spektatoreve - Alfred Bitincka - Shpetim Kuqo - Aferdita Aliu- Tatiana Pema Rajmonda Mihali - Nesti Polena - Dhimiter Disha -Barize Shehu Guri Micinoti
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Artikulli -'' A.N. Ostrovski ne skenen e Teatrit ''Cajupi '' per dramen " Vajza pa prike " - Artikujt - Gjergj Vlashi
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Artikulli -'' Teatri per femije dhe i te rinjve " - Artikujt - Korrespondenti gazeta Drita -
  Artikuj- Arti Skenik -Teatri shqiptar - Tragjedia - Artikulli -'' Fundosja e skuadres " - Artikujt - Spiro Comora -
  Artikuj- Arti Skenik - Artikulli -'' Ne mbremjet e Koncerteve te Majit "- Artikujt - Ruzhdi Qatipi
  Artikuj- Arti Skenik - Drama - Kinematografia -Televizioni - Teledrama - Artikulli me teme " Hapat e para te nje gjinie te re "mbi teledramen " Drejt lartesive " te autorit Namik Dokle - Dhimiter Dishnica
  Artikuj- Baleti shqiptar - Baleti - Artikulli '' Rreth venies ne skene dhe interpretimit te baletit " Halili dhe Hajria "- Nexhat Agolli
  Artikuj- Kinematografia shqipetare-Teatri shqiptar - Artikull kritik- Aritkulli kur ekranizojme vepren letrare- Peci Dado
  Artikuj- Kinematografia shqiptare - Kinema - Maleve me debore - Filmi - Regjisori - Gezim Erebara - Resul Bedo -