Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Artikull -" Nen udhet e luftes " 

    Haxhiu, Fatmir (GAZETA DRITA - LIDHJA E SHKRIMTAREVE DHE ARTISTEVE TE SHQIPERISE, 1975-09-28)
    (Artikull) Artikulli '' Nen udhet e luftes " eshte shkruar nga Fatmir Haxhiu dhe eshte botuar ne Gazeten Drita me 28 shtator 1975. Artikulli trajton mendime rreth ekspozites kombetare te arteve figurative me rastin e ...