Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Edhe një herë mbi kërkesat ndaj këngës sonë 

    Angjeli, R.; Dino, Z. (Drita, 1969-01-26)
    Artikull kritik – Ky artikull kritik eshte i konceptuar si nje kritik e ardhur nga letrat e lexuesve, me vërejtje dhe vlerësime për këngët e festivalit të VII-të në Radio. Vërejtjet e bëra do ndihmojnë që kënga jonë ashtu ...