Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Mendime mbi orkestrimin dhe ekzekutimin artistik 

    Gaqi, Thoma (Gazeta Drita, 1975-01-12)
    Mendime mbi orkestrimin dhe ekzekutimin artistik (atikull informativ) Në Gazeta “Drita”, 1975, 12 Janar fq.7 Viti VX,2 (Nr.735).Pergatiti studenti i muzikologjise Klevis Skarra