Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Sonate per contrabas e paino ( Sonate for contrabas and piano ) 

    Paul, Hindemith (1948)
    (Audio) Sonata per contrabas dhe piano eshte kompozuar ne 1948 nga Paul Hindemith . Ne fakt ajo ne origjinalin e saj eshte per violoncel e piano . ne kontrabas luhet nga Gerd Reineke dhe shoqerim ne piano Noriko Shimizu ...