Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Per mue paska kene kesmet 

    Kurti, Palok (Instituti i Larte i Arteve, 1989-03-03)
    Per mue paska kene kesmet - Popullore shkodrane - Perpunuar dhe orkestruar nga Gjon Simoni - Partiture per soprano dhe orkester harqesh