Arkivimet e fundit

 • Kuartet Harqesh - re maxhor 

  Harapi, Tonin (Instituti i Larte i Arteve, 1981)
  Kuartet Harqesh Nr.2, Re+. Kompozuar nga kompozitori Tonin Harapi ne 31 mars -2 prill te vitit 1981. Interpretuar nga Kuarteti i harqeve 1980-1990: Interpretuesit: Violina I - Piro Gjezi Violina II - Anila ...
 • Kuartet Harqesh Nr.1 - koha e II-te 

  Kraja, Nestor (Instituti i Larte i Arteve, 1982)
  (Audio) Kuartet harqesh Nr.1 koha e II-te e kompozuar ne vitin 1982 nga kompozitori shqiptare, Nestor Kraja
 • Hymne dhe kenge partizane 

  Kono, Kristo (Botim i Mesagjerise se Pergjithshme te Shtypit, 1946)
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1725)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Gelobet sei der Herr , mein Gott , eshte shfaqur ne 16 qershor 1729 ne Leipzig . Kantata ka pese kohe . Gelobet sei der Herr , mein Gott ( Lavdëruari qoftë Zoti , Perëndia ime ...
 • Ata syte e zez 

  Harapi, Tonin (Instituti i Larte i Arteve, 1976)