Arkivimet e fundit

 • Kuartet mi maxhor 

  Paganini, Nikola (Instituti i Larte i Arteve, 1813)
 • Opera - Il Capuleti el Montecchi 

  Bellini, Vincenzo (1830-03-11)
  (Cd2) (Audio) Opera "Il Capuleti e il Montecchi" eshte kompozuar nga Vincenzo Bellini dhe eshte ekzekutuar per here te pare ne 11.03.1830 . Opera ka dy akte Pjeset perberese te saj jane 01. Act 1I. Lieta notte, ...
 • Opera - " I Capuleti e i Montecchi " 

  Bellini, Vincenzo (1830-03-11)
  (CD1) Opera I Capuleti e Montecchi eshte kompozuar nga Vincenzo Bellini dhe eshte ekzekutuar per here te pare me 11.03.1830 Opera ka dy akte dhe ka ne perberjen e vet keto numra 01. Sinfonia 02. Act I Aggiorna appena 03. ...
 • Opera - 2 akte " Beatrice di tenda" 

  Bellini, Vincenzo (1833-03-16)
  (CD3) Opera ne dy akte "Beatrice di tenda" eshte kompozuar nga Vincenzo Bellini dhe eshte ekzekutuar per here te pare me 16.03.1833. Opera ka ne perberjen e vet keto pjese 01. Prega. Ah no, non sia la misera (Damigelle, ...
 • Opera - "Beatrice di tenda" 

  Bellini, Vincenzo (1833-03-16)
  (Cd2) (Audio) Opera ne dy akte " Beatrice di tenda " eshte kompozuar nga Vincenzo Bellini dhe eshte ekzekutuar per here te pare me 16.03.1833. Opera ka ne perberjen e vete keto pjese 01. Lo vedeste (Uomini d'arme) 02. ...