Arkivimet e fundit

 • Kenge te ndryshme 

  Tonin Harapi - Tish Daija - Cesk Zadeja (1980)
  ( Audio ) Tonin Harapi - Kenge te ndryshme, Kenga e planit IV pesevjecar; Tish Daija Kenga per pesevjecaret;Cesk Zadeja-Kenge per Partine
 • Besa - Aria e Edlires 

  Dergjini, Ermir (1995-04)
  ( Audio ) Ermir Dergjini - Aria e Edlires nga opera - Besa- Kendon Tatjana Kore, Shoqeron orkestra e RTV, Dirigjent Ferdinand Deda,Maj 1995
 • Partia - Oratorio 

  Trako, Konstandin (1986-11)
  ( Audio ) Kostandin Trako - Oratorio -Partia- Kori dhe orkestra e Filarmonise, Solist H.Tafaj, Dirigjent Mustafa Krantja
 • Kenge patriotike 

  Unknown author (1980)
  ( Audio ) Kenge patriotike - 1 Per Memedhene,2 Eja mblidhuni ketu ketu,3 Te gjithe ne o djema.Kendon kori dhe orkestra e Ansamblit te Ushtrise