Duke shfaqur titujt 5172-5191 nga 5195

 • Untitled 

  Unknown author (1765)
 • Untitled 

  Daija, Tish (1968)
 • Untitled 

  Dhomi, Rauf (1971)
  (Audio) Pjesa per kitarre " Vals shqiptar" eshte kompozuar nga Rauf Dhomi ne vitin 1971.
 • Untitled 

  Simaku, Thoma
 • Untitled 

  Simaku, Thoma
 • Untitled 

  Simaku, Thoma
 • Untitled 

  Simaku, Thoma
 • Untitled 

  Fryba, Hans (2013)
  ( Audio ) Pjeset per kontrabas ne stilin e Suites paraklasike jane kompozuar nga Hans Fryba dhe jane luajtur nga Gerd Reinke 2 - Suite im alten Stil für Kb Allemande
 • Untitled 

  Nasi, Thoma (1930)
 • Untitled 

  Walther, Von Vogelweide (1200)
 • Untitled 

  Leonin, Magister Leonin (1163)
 • Untitled 

  Leonin, Magister Leonin (1163)
 • Untitled 

  De la Tours, Geoffroy (1372)
 • Untitled 

  De la Tours, Geoffroy (1372)
 • Untitled 

  Albinoni, Tomaso (1735)
 • Untitled 

  Albinoni, Tomaso (1735)
 • Untitled 

  Albinoni, Tomaso (1735)
 • Cantate - for solist choir and orchestra - Ich Lebe, mein Herze, zu deinem Ergötzen 

  Bach, Johann Sebastian (1729-04-19)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Ich Lebe, mein Herze, zu deinem Ergötzen - eshte kompozuar nga Johann Sebastian Bach ne vitin 1729 .Kantata ka nje partiture per solistevokal (soprano, tenor dhe bass), part ...
 • Cantate - for solist choir and orchestra 

  Bach, Johann Sebastian (1708)
  (Audio) Kantata per soliste ,kor dhe orkester - Nach dir , Herr , verlanget mich ( Për Ty , o Zot , unë digjem ) , është një kantatë e hershme e kishës luterane nga Johann Sebastian Bach e kompozuar për një rast të panjohur ...
 • Cantate - for solist choir and orchestra 

  Bach, Johann Sebastian (1729)
  (Audio ) Kantata per soliste kor dhe orkester -Non sa che sia dolore - ( Ai nuk e di se çfarë është trishtimi ) , BWV 209 , është një kantatë laike e kompozuar nga Johann Sebastian Bach dhe u shfaq për herë të parë në ...