Duke shfaqur titujt 5152-5171 nga 5195

 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Unknown author
 • Untitled 

  Mozart, Wolfgang Amadeus (1776)
  (Audio ) Mesha " Missa brevis " Nr 10 në C major eshte kompozuar nga Wolfgang Amadeus Mozart në vitin 1776 në Salzburg . Mesha është kompozuar për katër solistë ( SATB ) kor, dy korno, tre trombona , timpan , bas te ...
 • Untitled 

  Adams, John (1993)
 • Untitled 

  Mozart, Wolfgang Amadeus (1777)
  (Audio) Serenada popullore e Moxartit është me shume e njohur se sa një tendencë për të harruar gjenialitetin e tij tëjashtezakonshem Eleganca, kompozicionale dhe madhështia , përkthim i gabuar i titullit të saj në "Muzika ...