Duke shfaqur titujt 92-111 nga 3497

  Subjekti
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - - Muzike instrumentale - Skerco per trombe e orkester harqesh- Cesk Zadeja - Isak shehu
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - - Muzike instrumentale - Teme me variacione - Muzike per trombe e piano - Isak shehu
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - - Muzike orkestrale - Koncert per korno e orkester - Isak Shehu
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - - Muzike orkestrale - Koncert per trombe e piano - Isak Shehu
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - - Muzike orkestrale - Partitura - Rondo per trombone e piano - Isak Shehu
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - - Muzike orkestrale - Partitura - Shpetim Kushta
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - - Muzike orkestrale - Poem koncert per violine dhe orkester - Partitura - Shpetim Kushta
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - - Muzike per drame - Shpetim Kushta
  Doreshkrime - Muzika shqiptare - Muzika simfonike - Kenge popullore - Gjon Simoni
  Doreshkrime - Muzika shqiptare - Muzika simfonike - Muzike dhome - Kuintet fryme - Gjon Simoni
  Doreshkrime - Muzika shqiptare - Muzika simfonike - Simfonia - Gjon Simoni
  Doreshkrime - Muzika shqiptare - Muzika vokale - Tonin Harapi
  Doreshkrime - Muzika shqiptare - Muzika vokale - Kenge- Tonin Harapi
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika vokale - Kenge per orkester simfonike - Tish Daija
  Doreshkrime - Muzika shqiptare - Muzika vokale - Kenge Popullore Shkodrane- Palok Kurti
  Doreshkrime - Muzika shqiptare - Muzika vokale - Kenget -Albert Paparisto - Gjon Simoni
  Doreshkrime - Muzika shqiptare - Muzika vokale - Kenget -Tonin Harapi
  Doreshkrime - Muzika shqiptare - Muzika vokale - Kenget partizane -Tonin Harapi
  Doreshkrime - Muzika shqiptare - Muzika vokale - Kenget popullore
  Doreshkrime - Muzika shqiptare - Muzika vokale - Kenget popullore -Tonin Harapi