Duke shfaqur titujt 300-319 nga 3563

  Subjekti
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Flamur Shehu
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Kanto e piano - Albert Paparisto
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Kanto e piano - Konstandin Trako
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Kanto e piano - Kristo Kono
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Kenge popullore - Polifonia - Ramadan Sokoli
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Kenge popullore dibrane - Isak Shehu
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Konstandin Trako
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Krsito Kono
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Partitura- Agim Krajka
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Partitura- Ferdinand Deda
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Partitura- Tonin Harapi
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Per violine dhe pianofortee - Konstandin Trako
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Romance - Kanto e pianoforte - Konstandin Trako
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Solo soprano, tenor dhe pianoforte
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Suite orkestrale - Partitura- Tonin Harapi
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget - Thoma Gaqi
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget -Liria
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Kenget per orkester simfonike- Partitura - Tish Daija
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika Vokale - Muzika orkestrale - Rondo Skercoze -Rondo Scherzoso- Thoma Simaku
  Doreshkrime - Muzika Shqiptare - Muzika vokale - Muzike per tenro dhe kompleks miks - David Tukiqi