Duke shfaqur titujt 861-880 nga 5187

 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1723-07-11)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester eshte kompozuar nga Johann Sebastian Bach dhe eshte shfaqur per herer te pare me 11 korrik 1723 .re dich , o Seele , nicht ( Mos të të vijë turp , o shpirti ) Kantata , është ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1735)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Die Freude ReGet sich ( gezimin zgjon ) , Kantata laike eshte kompozuar nga Johann Sebastian Bach . Kompozimi ka mbetur deri më sot qe nga 1735, kur Bachu jetonte në ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1735)
  Die Freude Sich ReGet , BWV 36B Nga Wikipedia , Enciklopedia e Lirë Shko te : navigacion , kërko Die Freude ReGet sich ( Joy zgjon ) , BWV 36b , është një kantatë laik i përbërë nga Johann Sebastian Bach . Puna duket ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1731-12-02)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Schwingt freudig euch empor - eshte kompozuar nga Johan Sebastian Bach dhe eshte shfaqur per here te pare me 2 dhjetor 1731 me rastin e te dieles se pare te Mberritjes ne ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1719)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Die Zeit, die tag und Jahte macht - eshte nje kantate laike e kompozuar nga Johann Sebastian Bach dhe eshte shfaqur per here te pare me rastin e Vitit të Ri me 1 janar 1719 - ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1727)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Laß, Fürstin! Laß noch einen Strahl -Lass , Fürstin , noch Lass einen STRAHL ( Princesha , ka ende një shikim me të ) është një kantatë laike si një ode funerale e kompozuar ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1729)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Geschwinde , IHR wirbelnden winde - Geschwinde , IHR wirbelnden winde ( Swift , ju erëra qe fryni ) , është një kantatë laike nga Johann Sebastian Bach , me një libret nga ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1726-12-11)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Vereinigte Zwietracht der wechselnden Saiten ( Bashkimi i dizonancave me vibratot e harqeve ) , BWV 207 , është një kantatë laike e kompozuar nga Johann Sebastian Bach dhe së ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1713)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Was mir behagt , ist nur die muntre Jagd (gjueti e gjallë është e gjitha dëshira e zemrës sime ) , e njohur gjithashtu si kantata e gjuetise , është një kantatë laike e kompozuar ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1734)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Preise Dein Glücke , gesegnetes Sachsen ( Falënderimi pasuria juaj me e mirë , i bekuar i Saksonisë ) , BWV 215 , është një kantatë laike nga Johann Sebastian Bach . Ai e ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1746)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - O holger Tag , erwünschte Zeit ( O ditë e bukur , o shprese - për kohën) , BWV 210 , është një kantatë laike nga Johann Sebastian Bach . Ai shkroi kantaten per për soprano ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1715-06-06)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - O heilges Geist-und Wasserbad - eshte kompozuar nga Johann Sebastian Bach dhe eshte shfaqur per here te pare me 16 qershor 1715 . Kantata ka gjashte kohe dhe nje partiture ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1732-07-06)
  (Audio)Kantata per soliste kor dhe orkester - Ich ruf zu dir, Herr Jesu Christ - eshte kompozuar nga Johann Sebaastian Bach dhe eshte shfaqur per here te pare me 6 korrik 1732 .Kantata eshte e shkruar per tre soliste vokale ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1722)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Las uns sorgen, last uns wachen - ( Le të kujdesen , le të shikojnë eshte nje kantate laike ditelindjeje qe eshte shkruar nga Johann Sebastian Bach e qe e ka kompozuar ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - Auf, schrnetterrnde Tene der muntern Tropeten - 

  Bach, Johann Sebastian (1726)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Auf, schrnetterrnde Tene der muntern Tropeten kompozuar nga Johan Sebastian Bach me 1726 . Kantata ka 12 kohe 01-Chorus. Auf, schrnetterrnde Tene der muntern Tropeten ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - Amor traditore - 

  Bach, Johann Sebastian (1723)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Amor traditore - ( Dashuria e pabesë ) , BWV 203 , është një kantatë laike e kompozuar nga Johann Sebastian Bach në Weimar në mes të vitit 1718 dhe 1723 .Bachu e ka kompozuar ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - Bekennen will ich seinen Namen - - 

  Bach, Johann Sebastian (1742)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Bekennen will ich seinen Namen - eshte kompozuar nga Johann Sebastian Bach me 1742 .Bekennen do ich seinen Namen (Unë do të njohë emrin e tij), është një kantatë kishë e përbërë ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - Bringet dem Herrn Ehre seines Namens - 

  Bach, Johann Sebastian (1723-09-19)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Bringet dem Herrn Ehre seines Namens - eshte nje kantate e kompozuar nga Johann Sebastian Bach dhe eshte shfaqur per here te pare me 19 .09 .1729 . Kantata ka nje partiture ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - Gloria in excelsis Deo - 

  Bach, Johann Sebastian (1745-12-25)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Gloria in excelsis Deo - eshte kompozuar nga Johann Sebastian Bach dhe eshte shfaqur per here te pare me 25 December 1745 ne Leipzig . Kantata ka tre kohe Zerat e solisteve ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - Ich liebe den Höchsten von ganzem Gemüte - 

  Bach, Johann Sebastian (1729-06-06)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Ich liebe den Höchsten von ganzem Gemüte - eshte kompozuar nga Johann Sebastian Bach dhe eshte shfaqur per here te pare me 6 qershor 1729 Kantata ka ne brendine e vet partiture ...