Duke shfaqur titujt 852-871 nga 5187

 • Kantata - Kenge per Komisarin Mustafa Matohiti 

  Ibrahimi, Feim (1990)
  ( Audio) Fehim Ibrahimi- Kantata Kenge per Komisarin Mustafa Matohiti - Kori e orkestra e TOB,Soliste Leonora Pejo,dirigjent Rifat Teqja.V.1990
 • Kantate - Herr gehe nicht ins Gericht 

  Bach, Johann Sebastian (1725-07-23)
  (Audio) Kantata - Herr , gehé nicht ins Gericht mit deinem ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1724-12-31)
  (Audio) Kantata per soliste ,kor dhe orkester - Das neugeborne Kindelein , Das neugeborne Kindelein ( fëmijë të porsalindur foshnje ) , BWV 122 , është një kantatë muzike kishtare nga Johann Sebastian Bach . Bachu e ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1725)
  (Audio) Kantate per soliste ,kor dhe orkester - Erhalt uns , Herr , bei deinem Wort eshte nje Kantatë korale nga J.S. Bach dhe eshte shfaqur ne 4 shkurt 1725 - ne Leipzig.Kantata ka gjashte kohe . Teksti i kantates nga ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1725)
  (Audio) Kantata per soliste ,kor dhe orkester - Herr Jesu Christ , wahr ' Mensch und Gott , eshte shfaqur per here te pare me 11 shkurt 1725 - ne Leipzig. Kantata ka pese kohe .Teksti i kantates eshte nga nje autor ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1725)
  (Audio ) - Kantata per soliste ,kor dhe orkester - Auf Christi Himmelfahrt allein eshte nje kantate qe eshte shfaqur me 10 Maj 1725 - ne Leipzig. Kantata ka pese kohe .Teksti i kantates eshte shkruar nga Christiana Mariana ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1725)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Gelobet sei der Herr , mein Gott , eshte shfaqur ne 16 qershor 1729 ne Leipzig . Kantata ka pese kohe . Gelobet sei der Herr , mein Gott ( Lavdëruari qoftë Zoti , Perëndia ime ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1715-10-06)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Komm , du süße Todesstunde ( Ejani , o orë te ëmbëla te vdekjes ) ​​ , është një kantatë muzike kishtare nga Johann Sebastian Bach . Ai e kompozoi atë në Weimar për të ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1723-07-11)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester eshte kompozuar nga Johann Sebastian Bach dhe eshte shfaqur per herer te pare me 11 korrik 1723 .re dich , o Seele , nicht ( Mos të të vijë turp , o shpirti ) Kantata , është ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1735)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Die Freude ReGet sich ( gezimin zgjon ) , Kantata laike eshte kompozuar nga Johann Sebastian Bach . Kompozimi ka mbetur deri më sot qe nga 1735, kur Bachu jetonte në ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1735)
  Die Freude Sich ReGet , BWV 36B Nga Wikipedia , Enciklopedia e Lirë Shko te : navigacion , kërko Die Freude ReGet sich ( Joy zgjon ) , BWV 36b , është një kantatë laik i përbërë nga Johann Sebastian Bach . Puna duket ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1731-12-02)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Schwingt freudig euch empor - eshte kompozuar nga Johan Sebastian Bach dhe eshte shfaqur per here te pare me 2 dhjetor 1731 me rastin e te dieles se pare te Mberritjes ne ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1719)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Die Zeit, die tag und Jahte macht - eshte nje kantate laike e kompozuar nga Johann Sebastian Bach dhe eshte shfaqur per here te pare me rastin e Vitit të Ri me 1 janar 1719 - ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1727)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Laß, Fürstin! Laß noch einen Strahl -Lass , Fürstin , noch Lass einen STRAHL ( Princesha , ka ende një shikim me të ) është një kantatë laike si një ode funerale e kompozuar ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1729)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Geschwinde , IHR wirbelnden winde - Geschwinde , IHR wirbelnden winde ( Swift , ju erëra qe fryni ) , është një kantatë laike nga Johann Sebastian Bach , me një libret nga ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1726-12-11)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Vereinigte Zwietracht der wechselnden Saiten ( Bashkimi i dizonancave me vibratot e harqeve ) , BWV 207 , është një kantatë laike e kompozuar nga Johann Sebastian Bach dhe së ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1713)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Was mir behagt , ist nur die muntre Jagd (gjueti e gjallë është e gjitha dëshira e zemrës sime ) , e njohur gjithashtu si kantata e gjuetise , është një kantatë laike e kompozuar ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1734)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - Preise Dein Glücke , gesegnetes Sachsen ( Falënderimi pasuria juaj me e mirë , i bekuar i Saksonisë ) , BWV 215 , është një kantatë laike nga Johann Sebastian Bach . Ai e ...
 • Kantate - per soliste kor dhe orkester - - 

  Bach, Johann Sebastian (1746)
  (Audio) Kantata per soliste kor dhe orkester - O holger Tag , erwünschte Zeit ( O ditë e bukur , o shprese - për kohën) , BWV 210 , është një kantatë laike nga Johann Sebastian Bach . Ai shkroi kantaten per për soprano ...