Duke shfaqur titujt 739-758 nga 5195

 • Grande Valse de Concert 

  Gllazunov, Alexander (1893)
  PDF
 • Grotesk - Prelud 

  Lyadov, Anatoly (1900)
  PDF
 • Grure dhe kenge 

  Lalo, Aleksander (Instituti i Larte i Arteve, 1980)
 • Grure dhe kenge 

  Lalo, Aleksander (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1980)
  Punuar per orkester popullore nga Enrik Mikopli
 • Hajde bashko te jetojme 

  Shehu, Flamur (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1982)
  Alqi Kareco - orkestroi
 • Hakun tend se lem pa marr 

  Zacharian, Haig (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1974)
  Orkestroi nga Thoma Gaqi
 • Halili dhe Hajrija 

  Daija, Tish (1988-10)
  ( Audio ) Tish Daija - Baleti Halili dhe Hajrija - Orkestra e TOB, Dirigjent F.Kraja, Tetor 1989
 • Hana 

  Paparisto, Albert (Instituti i Larte i Arteve, 1989-03-03)
  Hana - Muzika nga Albert Paparisto Orkestruar nga Gjon Simoni
 • Hana - romance per canto e piano 

  Paparsito, Albert (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1974)
 • Hana - Romance per kanto e piano 

  Paparisto, Albert (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1977)
  Fjalet nga Fadil Kraja
 • Hapesirat Studentore ne Akademine e Arteve 

  Regji Filmi & TV (Maj, 2011)
  Film televiziv i realizuar ne kuadrin e aktivitetit "Qyteti i Arteve", ilustrues i jetes artistike gjate vitit akademik ne Akademine e Arteve.
 • Harmonia - Pjesa II 

  Gaqi, Thoma (Shtepia Botuese e Librit Shkollor, 1987)
  Teksti "Harmonia" eshte hartuar mbi bazen e programit te lendes se harmonise qe zhvilloohet ne Institutin e Larte te Arteve per kompozitore dhe dirigjente.teksti ndahet ne 8 kapituj dhe ne 22 tema. ...
 • Harmonielehre 

  Adams, John (1985)
  Audio - Kjo veper titullohet Harmonielehre dhe ka gjashte pjese
 • Harmonielehre - Part I 

  Adams, John (1985)
  Audio
 • Harromeni 

  Kumbaro, Arben (Instituti i Artit dhe i Dialogut Civil Shqiptar, 1994)
  Drama "Harromeni", premeiera e se ciles eshte dhene ne Boston dhe Atlanta, eshte drama e pare shqiptare e shfaqur ne skenat e teatrit profesionist Amerikan.Kjo eshte gjithashtu, drama e pare e regjisorit Arben Kumbaro.
 • Hekurudha e pare 

  Trako, Konstandin (1960)
  ( Audio) Kostandin Trako - Hekurudha e pare - Kompleksi i Ushtrise, shoqeron Orkestra e RTV, Dirigjent Ferdinand Deda
 • Heroi Pozitiv ne Artet Figurative 

  Bitri, Frida (Instituti i Larte i Arteve - Artet Figurative, 1983)
 • Heroina - Opera - Akti I Skena e Teftes me Kuestorin 

  Nova, Vangjo (1967)
  ( Audio ) Vangjo Nova - Opera. Heroina. Akti I Skena e Teftes me Kuestorin - Solist Gjinovefa Heba e Gjon Athanas, Orkestra e TOB, Dirigjent Mustafa Krantja
 • Heroina - Akti I. Aria e Teftes 

  Nova, Vangjo (1967)
  ( Audio ) Vangjo Nova - Opera Heroina. Akti I. Aria e Teftes, Solist Gjinovefa Heba, Orkestra e TOB, Dirigjent Mustafa Krantja