Duke shfaqur titujt 4999-5018 nga 5187

 • Valle per piano ( Dance for piano) 

  Harapi, Tonin
  (Audio) Nje pjese te konsiderueshme te krijimtarise muzikore pianistike te kompozitorit Tonin Harapi e ze gjinia e valles . Ne keto krijime spikat fuqishem fryma kombetare e melodive e ritmeve karakteristike shqiptare . ...
 • Valle per piano ( Dance for piano) 

  Lara, Kozma (1975)
  (Audio) Vallja per piano eshte kompozuar nga Kozma Lara dhe eshte pjese e Albumit pianistik 1975 .
 • Valle per piano Op73 

  Skrjabin, Alexander (1906)
  Audio
 • Valle per piano ne Mib + ( Dance for piano) 

  Lara, Kozma (1975)
  (Audio) Pjesa per piano Valle eshte kompozuar nga Kozma Lara dhe eshte marre nga Albumi pianistik i vitit 1975 . Kozma Lara ka dhene nje kontribut shume te cmuar ne krijimtarine dhe pedagogjine e artit muzikor profesionist ...
 • Valle polovtsiane shoqeruar me kor 

  Borodin, Aleksander (1890)
  Audio
 • Valle popullore te Shqiperise se mesme 

  Unknown author (1975)
  Valle popullore te Shqiperise se mesme
 • Valle Shqiptare Nr.1 

  Gjoni, Simon (1961)
  ( Audio ) Simon Gjoni -Valle Shqiptare Nr.1 - Orkestra e RTV
 • Valle simfonike 

  Gaci, Pjeter (1974)
  ( Audio ) Pjeter Gaci - Valle simfonike - Orkestra e TOB, Dirigjent Rifat Teqja
 • Valle simfonike 

  Ibrahimi, Feim; Ibrahimi, Feim (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1968)
 • Valle simfonike - Devollice 

  Daija, Tish (1980)
  ( Audio) Tish Daija - Valle Simfonike Devollice - Orkestra e TOB, Dirigjent Rifat Teqja
 • Valle simfonike Nr.2 

  Gaqi, Thoma (1981)
  ( Audio ) Thoma Gaqi - Valle simfonike Nr.2 - Orkestra simfonike e TOB, Dirigjent Ermir Krantja
 • Valle simfonike Nr.2 

  Gaqi, Thoma (1990)
  ( Audio ) Thoma Gaqi - Valle Simfonike, Album nga Dirigjenti Petrika Afezolli, Orkestra e RTV
 • Valle sllave - per orkester simfonike 

  Dvorzhak, Antonin (1886)
  Audio
 • Vallja e aksioneve - Pjese per trombe e orkester 

  Shehu, Isak (1980)
  ( Audio ) Isak Shehu - Pjese per trombe e orkester - Vallja e aksioneve - Solist Isak Shehu, Orkestra e ILA, Dirigjent Bujar Llapi
 • Vallja e jone vallja e popullit 

  Peci, Aleksander (1982)
  ( Audio) Aleksander Peci - Vallja e jone vallja e popullit - Solist Ibrahim Madhi, Orkestra e ILA, Dirigjent Alqi Lepuri
 • Vallja laberishte - Kenge 

  Prodani, Agim (1974)
  451.1 Agim Prodani - Kenge - Vallja laberishte - Kendon Qemal Kertusha shoqeron kompleksi vokal i Ushtrise, Orkestra simfonike e Radios, Dirigjent Ermir Krantja
 • Vals ne Fa Mazhor - ( Waltz in F Major ) 

  Chopin, Frederic (1835)
  (Audio) Valsi ne Fa Mazhor eshte kompozuar ne vitin 1838 .
 • Vals ne fa minor - ( Waltz in F minor ) 

  Chopin, Frederic (1841-06)
  (Audio) Valsi ne Fa minor Op 70 Nr 2 eshte kompozuar nga Frederik Shopeni ne vitin 1841. Op. 70 . Këto tre valse tre janë ndër disa vepra të pabotuara që kompozitori kishte shpresuar se do të digjeshin pas vdekjes së ...
 • Vals ne La b Mazhor - ( Waltz in A b Major ) 

  Chopin, Frederic (1834)
  (Audio) Valsi ne Lab Mazhor se bashku me të tre valset e tjere, Op. 34, jane kompozuar nga Frédéric Chopin nga 1834 deri më 1838 dhe botuar në 1838.Këto tri valset janë botuar me titull si Grandes brillantes, valses, por ...