Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Opera - Partenope (Parthenope) ( Kuijken ) Arie - "O Euremine " 

    Handel, George Frederic (1730-02-22)
    (Audio ) Aria " O Euremine. "eshte marre nga Opera Partenope ( "Parthenope",) . Kjo është një opera e kompozuar nga George Frideric Handel, dhe eshte shfaqur për herë të parë në Teatrin e Mbretit në Londër më 24 shkurt ...