Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Simfonia Nr 7 ne Do + ( Symphony No 7 in C Major ) 

    Haydn, Joseph (1761)
    (Audio) Simfonia Nr 7 e kompozuar nga Hajdeni ne Do + titullohet (Le Midi) Mesdita. Kjo simfoni se bashku me simfonine e 6-te dhe te 8 -te , njihen me titullin "Trilogjia e dites" Partitura e kesaj simfonie ka ne ...