Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Kantate laike - Apollo e Dafne Aria 

    Handel, George Frederic (1710)
    - (Audio) Aria nga Kantata laike Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) qe është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e ...