Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Keq e me keq 

    Beckett, Samuel (Kompania Teatrore " dhe OAZ"Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 2002)
    Regjisor Altin Basha; Aktore: Gazmend Gjoka; Ema Andrea; Elvis Pupa; Menaxher Rezart Ago; Kompozitor Endri Sina; Realizimi i dekorit Arjan Miho; Drejtor teknik Gezim Sula; Ndricues Artur selmani; Fonist Saimir Braho