Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Valsi i Titanikut 

    Mushatesku, Tudor (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 2002-02)
    Valsi i Titanikut - Tudor Mushatesku ; Skenografia dhe kostumet Shkelzen Bici; Blerim Xhani; As regjizor Elton Sheme; Ne role: Erand Sojli; Medi Gurra; Miola Sitaj; Rina Narazani; Enerida Hajderlli; Floriana Kokona; Ledio ...