Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Shtrengata 

    Shakespeare, W (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1998)
    Regjia Altin Basha; Skenografia dhe Kostumografia Ilir Martini; Kompozitor Endri Sina; Levizja skenike:Gjergj Prevazi; Menaxher Arben Papadhopulli; As/Regjizore Rudina Deda Ne role: Niko Kanxheri; Gezim Rudi; Alfred ...