Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Menaxheria e Qelqte 

    williams, Tennesse (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1989)
    Thomas Lanier " Tennessee Williams .krijimtaria e williamsit permbledh rreth 30 drama te plota, shume pjese te shkurtra, dy vellime me poezi dhe pese vellime me ese dhe tregime.