Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Harromeni 

    Kumbaro, Arben (Instituti i Artit dhe i Dialogut Civil Shqiptar, 1994)
    Drama "Harromeni", premeiera e se ciles eshte dhene ne Boston dhe Atlanta, eshte drama e pare shqiptare e shfaqur ne skenat e teatrit profesionist Amerikan.Kjo eshte gjithashtu, drama e pare e regjisorit Arben Kumbaro.