Duke shfaqur titujt 1-4 nga 4

 • E trathtuemja 

  Vincenc Prenushi (2012-05-14)
  Dram pesë veprimesh. Me kange e muzike. Punue shqyp mas T.A.Rolando
 • Emira 

  Santori, Anton Francesk (Naim Frasheri, 1959)
 • Mojsi Golemi 

  Papajani, Filip - Lipi (Shtyptorja &Libraria Korça - Dhori Koti, 1928)
  Dramë ne vjershe me tri pamje dhe nje tabllo. Filip Papajani(1878-1945) nga Elbasani, me pseudonimin Lipi, studioi mjekësi në Rumani, ku, sikundër shumë intelektualë të tjerë shqiptarë, u njoh së pari me lëvizjen ...
 • Vilhem Telli 

  Lamartin; Shqiperoi prej Lumo Skendo (Shtypshkronja Mbrothesia, 1898)
  Shqiperoi prej Lumo Skendo