Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Kalorsit 

    Aristofani (Shoqata Pegas dhe Teatri i Akademise, 1999)
    Interpretojne: Paflagoni Neritan Licaj; Kukurecaxhiu- Arben Derhemi; Populli - Ema Andrea; Sherbetori A - Artan Islami; Sherbetori B Korifeu - Romir Zalla; Memeci - Lulezim Zeqja; Hajduti Marin Orhanasi; Rrugaci ...