Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Florian Vlashi 700 vjet muzikë nga Kukuzeli në ditët tona 

    Kabashi, Gezim (Shqiptarja.com, 2013-06-19)
    Violinisti durrsak , Florian Vlashi që punon prej 21 vjetësh në Orkestrën sinfonike të Galicisë në Korunja (Spanjë), dhe bashkëpunëtori i tij, kompozitori Hajg Zacharian, e kanë emërtuar edicionin e këtij viti "Durrës: 700 ...