Duke shfaqur titujt 1-2 nga 2

  • Florian Vlashi 

    Vlashi, Florian (http://www.bienale-durres.com/hyrja/drejtues-artistik/, 1966)
    ( Per me shume vizitoni www.grupoinstrumentalsigloxx.com )
  • Florian Vlashi, ndër 100 personalitetet shqiptare në Perëndim 

    Unknown author (Durresi lajm.com, 2013)
    Mendoj se 100 personazhe janë pak. Ka shumë e shumë të tjerë që punojnë në Perëndim dhe që nderojnë Shqipërinë në heshtje, pa zhurmë, pa bujë, duke ulur kokën e duke punuar nga mëngjesi deri në mbrëmje qoftë në një teatër, ...