Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Menaxheria e Qelqte 

    Williams, Tennesse (Akademia e Arteve - F.A.Skenik, 1990-12)
    Shume kritike e konsiderojne "Menaxherija e Qelqte" si dramen me te mire dhe me te forte autobiografike te Williams-it.