Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Burgu 

    Papuciu, Elton; Bejko, Genti (1999-12)
    Etyd ! Te jesh a te mos jesh regjisor kjo eshte ceshtja!. Te jesh duhet te perzgjidhesh, te gjesh... metaforen... ah me emrin e tmerrshem, por dhe te bukur