Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Humoreska 

    Simoni, Gjon (Instituti i Larte i Arteve, 1984)
    Humoreska me muzike nga Cesk Zadeja dhe orkestrim te Gjon Simonit per kuintet fryme