Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Ouf dem wassen zu singen 

    Schubert, Franz; Simoni, Gjon (Instituti i Larte i Arteve, 1989-03-06)
    Partiture per soprano dhe orkester harqesh - Orkestruar nga Gjon Simoni