Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Ender pranverore 

    Schubert, Franz; Simoni, Gjoni (Instituti i Larte i Arteve, 1989-03)
    Partiture per soprano dhe orkester harqesh - orkestroi Gjon Simoni