Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Artikull - " Borgjezi fisnik " ne skenen e teatrit popullor 

    Xhaxhiu, Muzafer (1963-03-17)
    ( Artikuj) Artikulli '' Borgjezi fisnik " ne skenen e Teatrit popullor eshte shkruar nga Muzafer Xhaxhiu dhe eshte botuar ne gazeten Drita me 17.03.1963. Artikulli trajton dhe analizon realizimin e komedise nga ana e ...